Förstärkning i organisationen

Dela nyheter
The url has been copied
3 januari 2023

MÖT VÅRA NYA ANSIKTEN PÅ INSTORE AGENCY.  Under det senaste halvåret så har vi utökat vårt Customer success team med två nya medarbetare på kontoret i Lidköping. I Mölndal har vi även vår nya säljare på plats. Vi är väldigt glada över att äntligen få presentera de även för er och hälsar de varmt välkomna […]

MÖT VÅRA NYA ANSIKTEN PÅ INSTORE AGENCY. 

Under det senaste halvåret så har vi utökat vårt Customer success team med två nya medarbetare på kontoret i Lidköping. I Mölndal har vi även vår nya säljare på plats. Vi är väldigt glada över att äntligen få presentera de även för er och hälsar de varmt välkomna till oss på Instore Agency.

 

Först ut har vi vår nya säljare, Jonas!

Vill du berätta lite om dig?
Jag heter Jonas Olsen och är 45 år. Jag är tvåbarnspappa och bor i Fiskebäck utanför Göteborg med min familj. Senast kom jag från rekryterings- och bemanningsbranschen som kundansvarig. Jag har också mycket erfarenhet från detaljhandeln och har jobbat i butiker som Ströms, NK och Tiger of Sweden.

Vilka är dina styrkor i din yrkesroll?
Jag är en god kommunikatör, engagerad och målmedveten
med en vision om ett långt och tryggt samarbete med våra kunder.

 

Näst på tur, vår nya Sälj koordinator, Mimmi!

Vem är du?

Jag heter Mimmi Kumpumäki och är 34 år. Född och uppväxt i Hallstahammar men har bott i Lidköping de senaste 7 åren. Här bor jag tillsammans med min sambo och vår 3-åriga dotter och just nu håller vi på med en omfattande husrenovering, så nu förstår ni vart min fritid går åt. Skämt o sido!

Vad har du gjort innan Instore Agency?

Jag kommer från detaljhandeln och har jobbat i både modebutik, sko- och smyckes branschen innan. Främst har jag haft olika ledarpositioner så som säljledare och butikschef. Jag har jobbat inom butik i över 14 år då jag älskar kundservice och nya bemötanden. Tjänsten som Sälj koordinator på Instore Agency passar mig utmärkt då jag har mycket kundkontakt och tar över arbetet när säljarna har gjort sin del. Ett väldigt roligt och varierande jobb som ger mig mycket personlig utveckling, och det gillar jag! Dessutom ansvarar jag för våra sociala medier, som ger mig utlopp för min kreativa sida.

Sist men inte minst vår nya Kundservice och e-commerce koordinator, Sofia!

Vill du berätta lite om dig?

Jag heter Sofia Sand och är 31 år gammal. Är tvåbarnsmamma som bor tillsammans med min familj i en villa i Lidköping. Mina barn är 1 och 3 år, så min fritid spenderar jag med familjen och utöver det spelar jag gärna padel med mina vänner.

Vad fick dig att söka till rollen som Kundservice och e-commerce koordinator?

Efter att ha arbetat med försäljning i butik i över 10 år ville jag fortsätta arbeta med kundservice fast i en ny form, e-handel känns helt rätt för mig.

Jag har arbetat fysiskt i butik med Instore Agencys galgar under en lång tid, så det känns roligt att få sälja produkter jag vet är bra och är av god kvalitet.

Vi hälsar våra nya medarbetare varmt välkomna och ser fram emot ett lyckat 2023 med förstärkning på säljsidan!

Dela nyheter
The url has been copied